Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

RÄNTEFRI FINANSIERING

Du som ska köpa begagnad hästtransport, serva eller reparera ditt hästsläp eller släpvagn kan nu göra det med en räntefri finansieringslösning. 

#ValetÄrDitt

Laga nu - betala sen!

Fyll i formuläret eller ring oss direkt 035 – 512 20 så berättar vi mer om vår räntefria finansieringslösning. 

Lån utan säkerhet - utan ränta!

Funderar du på att köpa en begagnad hästtransport? Eller är din befintliga hästtransport i behov av reparation och utgiften kommer oväntat? Vi vill göra det möjligt för ALLA hästägare att köra med en hel och säker hästtransport! Därför – om du behöver reparera din hästtransport – kan du nu utnyttja vår förmånliga finansieringslösning. Till skillnad från många andra kreditgivare erbjuder vi detta lån utan säkerhet och dessutom räntefritt! 

90 dagars betalfri lösning

Vid service eller reparationer erbjuder vi ytterligare alternativ – 90 dagars betalningsfrhet! Lagar du nu kan du välja att betala senare. Verkstadsfakturan kan ligga i hela 90 dagar utan någon som helst kostnad för dig. Eller så börjar du betala av den direkt. Valet är ditt!

Fritt att lösa in i förtid!

Vi gör ett upplägg så att finansieringen passar dig och dina förutsättningar, både när du reparerar eller köper begagnat. Och vill du betala in mer eller lösa in hela lånet i förtid är det inga problem – det kostar inget extra! 

Vi erbjuder dig en skräddarsydd betallösning helt anpassad efter dina förutsättningar. Allt är redovisat och tydligt – inga dolda avgifter – bara förmånlig lösning och justa villkor. Vill du läsa om upplägget mer i detalj hittar du informationen här. Eller slå oss en pling så förklarar vi! 

Finansiering för nya hästtransporter

En ny Ifor Williams hästtransport är en investering! Hästfinkorna har – och har alltid haft – högt andrahandsvärde. Så om du är redo att ta steget har vi sänkt ingångströskeln för dig. Kolla in vår finansieringslösning för nya hästtransporter:

Vilken modell drömmer du om?