Föregående
Nästa

FRI SERVICE PÅ SLÄP!

Hållbarhet, säkerhet, design och prestanda! Nu erbjuder vi dig hela två års fri service* på Ifor Williams släpvagnar! Unika funktioner och problemfritt ägande får du på köpet.

ifor-williams-släpvagnar-hästtransporter

HÅLLBARHET

Ifor Williams släp är byggda för att tåla tuffa tag – både inifrån och utifrån! Det gedigna materialet, helsvetsade ramar och slitstarka komponenter ger stabila släpvagnar som håller över tid. Ifor Williams tillverkar produkter för att göra din fritid bättre och din arbetsdag effektivare – och det märks! 

SÄKERHET

Stabil konstruktion av chassit, störtbågar i taket, och unika varningsfunktioner ger både brukare, användare och samhälle en trygghet på hög nivå. Ifor Williams testanvänder och förbättrar sina produkter innan de släpps ut på marknaden!

DESIGN

Smarta funktioner och unika egenskaper gör Ifor Williams släp både användarvänliga och omtalade! Den unika bladfjädringen bidrar till komfort under körning och de unika röraxlarna ger god manövreringsförmåga även vid trippla axlar!

PRESTANDA

Entreprenadsläpen ger krävande yrkesfolk en trygg och effektiv arbetsdag. Hästägare kan glädja sig åt en pålitlig transport med överlägsen komfort. Lastförmåga och körglädje kombinerat – våra släp levererar! Unika funktioner och problemfritt ägande får du på köpet! 

FRI SERVICE PÅ SLÄP

Vi sticker ut hakan när vi lämnar två års fri service! Men vi gör det med stolthet – så säkra är vi på att Ifor Williams är marknadens i särklass bästa släpvagn sett ur hållbarhet, säkerhet, design och prestanda! 

Hållbarhet för oss betyder även  långsiktiga relationer som vi gärna inleder med tillit och trygghet för dig som kund. Därför erbjuder vi denna fria service de första två åren av ditt mångåriga problemfria ägande av Ifor Williams släpvagn!

Läs de fullständiga villkoren nedan.
Eller klicka vidare om du redan köpt ett släp av oss och vill beställa dina FRI-service-checkar. 

Är du intresserad av FRI SERVICE?

Fyll i formuläret eller ring oss direkt 035 – 512 20 så berättar vi mer. 
Vi erbjuder förmånlig finansiering om du behöver det! Du vet väl om att vi tar inbytessläp?