Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

FRI SERVICE PÅ SLÄP

Hållbarhet, säkerhet, design och prestanda är utgångspunkten när Ifor Williams tillverkar sina släpvagnar. Vi är så säkra på den höga kvaliteten i våra produkter att vi erbjuder vi dig hela fyra års fri service* på nya Ifor Williams släpvagnar! Unika funktioner och problemfritt ägande får du på köpet.

Vad är fördelen med Ifor Williams släp?

Säkra

Stabil konstruktion av chassit, störtbågar i taket, och unika varningsfunktioner ger både brukare, användare och samhälle en trygghet på hög nivå. Ifor Williams testanvänder och förbättrar sina produkter innan de släpps ut på marknaden!

Effektiva

Smarta funktioner och unika egenskaper gör Ifor Williams släp både användarvänliga och omtalade! Den unika bladfjädringen bidrar till komfort under körning och de unika röraxlarna ger god manövreringsförmåga även vid trippla axlar!

Viktbärande

Entreprenadsläpen ger krävande yrkesfolk en trygg och effektiv arbetsdag. Hästägare kan glädja sig åt en pålitlig transport med överlägsen komfort. Lastförmåga och körglädje kombinerat - våra släp levererar! Unika funktioner och problemfritt ägande får du på köpet! 

Hållbara

Ifor Williams släp är byggda för att tåla tuffa tag - både inifrån och utifrån! Det gedigna materialet, helsvetsade ramar och slitstarka komponenter ger stabila släpvagnar som håller över tid. Ifor Williams tillverkar produkter för att göra din fritid bättre och din arbetsdag effektivare - och det märks! 

FRI SERVICE PÅ SLÄP

Vi sticker ut hakan när vi lämnar fyra års fri service! Men vi gör det med stolthet – så säkra är vi på att Ifor Williams är marknadens i särklass bästa släpvagn sett ur hållbarhet, säkerhet, design och prestanda! 

Hållbarhet för oss betyder även  långsiktiga relationer som vi gärna inleder med tillit och trygghet för dig som kund. Därför erbjuder vi denna fria service de första fyra åren av ditt mångåriga problemfria ägande av Ifor Williams släpvagn!

Läs de fullständiga villkoren nedan.
Eller klicka vidare om du redan köpt ett släp av oss och vill beställa dina FRI-service-checkar. 

Är du intresserad av FRI SERVICE?

Fyll i formuläret eller ring oss direkt 035 – 512 20 så berättar vi mer. 
Vi erbjuder förmånlig finansiering om du behöver det! Du vet väl om att vi tar inbytessläp?

VÅRT SORTIMENT AV SLÄPVAGNAR