Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

TIPPSLÄP

Ifor Williams tippsläp har marknadens brantaste tippvinkel, är robust byggda på helsvetsad ram och har extra förstärkt flak. Med våra tippsläp blir du alltid av med dina laster! Ifor Williams designar och skapar produkter för yrkesprofessionella som vågar ställa krav.

Välkommen med dina frågor om våra produkter:

Tippsläp som pallar trycket

Vi har hittills aldrig bytt en axel på grund av överbelastning eftersom våra tippsläp är extremt viktbärande! Och det behövs när du ska flytta sand, sten, jord eller grus. Vi har marknadens brantaste tippvinkel och vårt kraftigaste tippsläp har nära 2600 kg lastkapacitet. Våra tippsläp finns i olika utföranden, storlekar och med manuell- eller elektrisk hydraulik. Ta en titt på sortimentet!

ifor-williams-tippslap

Varför välja
Ifor Williams tippsläp?

Viktbärande

Ifor Williams släpvagnar är extremt tåliga! Byggda på helsvetsad ram och med förstärkt lastplan tål de höga lastvikter.

Hållbara

Tippsläpen är byggda av noga utvalda material och håller därför både för den dagliga påfrestning de utsätts för samt över tiden.

Säkra

Släpvagnarna är designade och testade för hög säkerhet, både för brukaren och omgivningen. Våra tippsläp ger dig en trygg och effektiv arbetsdag.

Tryggt ägande

Vi är så säkra på den höga kvaliteten i våra produkter att vi lämnar fyra års fri service på alla nya tippsläp och yrkessläp.

bygg ditt släp

Våra tippsläp kan konfigureras med flera axlar, längder, bredder och vikter. Du kan välja mellan hela- eller delade ramper till så att du även kan frakta maskiner. I vårt smarta verktyg bygger du ihop din släpvagn med de tillbehör just du behöver och ser direkt på skärmen vad det kostar. 

Det här säger våra kunder om oss.

Släpvagnar för effektivare arbetsliv och bättre fritid!

Flertalet av våra tippsläp går att kombinera till olika användningsområden. Exempelvis kan ett flaksläp ge dig en portabel arbetsyta om 15,33 m2! Ramper är smidigt när du ska frakta maskiner och med Ifor Williams unika sätt att tilta släpet framför den främre axeln får du marknadens lägsta lastvinkel. Att välja våra tippsläp är ett klokt drag! Klicka vidare för vårt sortiment av yrkessläp.