Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Maskinsläp

Ifor Williams produkter är skapade för proffs med krävande behov! Hållbarhet i produkterna, säkerhet vid användning och prestanda för effektiv arbetsdag är utgångspunkten när Ifor Williams designar och tillverkar maskinsläp för yrkesbruk.

Välkommen med dina frågor om våra produkter:

maskinsläp för yrkesbruk

Transporterar du saxliftar, grävmaskiner, trädgårdsmaskiner eller andra arbetsredskap på hjul? Maskinsläp med låga uppkörningsramper och marknadens högsta lastvikter löser transporten! En 120-helramp på din trailer ur GH-serien ger dig utmärkt lastvinkel och fantastiskt grepp, i synnerhet för saxliftar med dålig friktion på drivhjulen. Vi har maskinsläp i  olika storlekar och utföranden.

ifor-williams-maskinslap

Varför välja Ifor Williams maskinsläp?

Viktbärande

Ifor Williams släpvagnar för maskiner är extremt tåliga! Byggda på helsvetsad ram och med förstärkt lastplan tål de höga lastvikter.

Hållbara

Maskinsläpen är byggda av noga utvalda material och håller därför både för den dagliga påfrestning de utsätts för samt över tiden.

Säkra

Släpvagnarna är designade och testade för hög säkerhet, både för brukaren och omgivningen. Våra maskinsläp ger dig en trygg och effektiv arbetsdag.

Tryggt ägande

Vi är så säkra på den höga kvaliteten i våra produkter att vi lämnar fyra års fri service på alla nya yrkes- och maskinsläp.

bygg ditt släp

Våra maskinsläp kan konfigureras med flera axlar, längder, bredder och vikter. Du kan välja mellan hela- eller delade ramper och bygga på den utrustning just du behöver. I vårt smarta verktyg bygger du ihop din släpvagn och ser direkt på skärmen vad det kostar. 

Det här säger våra kunder om oss.

Släpvagnar för effektivare arbetsliv och bättre fritid!

Flertalet av våra maskinsläp går att kombinera till olika användningsområden. Exempelvis kan ett flaksläp ge dig en portabel arbetsyta om 15,33 m2! Hög lastvikt är uppskattat när du ska frakta massor,  jord eller pallgods, vilket du kan göra om du har sidolämmar till. Men en tippfunktion blir du enkelt av med lasten och med en uppkörningsramp skapar du ett maskinsläp – av samma produkt. Ifor Williams unika sätt att tilta släpet framför den främre axeln ger dig marknadens lägsta lastvinkel. Att välja våra maskinsläp är ett klokt drag! Klicka vidare för vårt sortiment av yrkessläp och maskinsläp.