Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Finansiering av hästtransport

Vi erbjuder en av Sveriges förmånligaste finansieringsmöjligheter med låg ränta och låter dig bestämma månadskostnad. Vi har lösningen anpassad helt efter dina förutsättningar. 

#ValetÄrDitt

Styr din egen
VALET ÄR DITT
månadskostnad!

Fyll i formuläret eller ring oss direkt 035 – 512 20 så berättar vi mer om vår finansieringslösning. 

Hur mycket vill du betala varje månad?

Vi lägger upp förutsättningarna så att månadskostnaden passar dig och dina behov. Vi ger dig flexibiliteten att bestämma hur mycket du vill betala per månad helt enkelt! Och vill du betala in mer eller lösa in hela lånet i förtid är det inga problem – det kostar inget extra! 

Pengarna in på ditt konto!

Har du ett inbyte? I så fall väljer du själv om du vill använda pengarna i din finansiering eller om du vill behålla pengarna. Väljer du att behålla summan för din gamla hästtransport betalar vi ut pengarna direkt, rakt in på kontot! Valet är helt och hållet ditt!

Lån utan säkerhet - med låg ränta!

Vad är haken? Ingen!! Vi vill göra det möjligt för ALLA hästägare att köpa en av marknadens säkraste hästtransporter! Till skillnad från många andra kreditgivare erbjuder vi lån utan säkerhet, dessutom till låg ränta. Vi vill ge dig möjligheten att förverkliga din dröm – en egen Ifor Williams hästtransport!

Fler sätt att äga en hästtransport.

Shared economy – hört talas om begreppet? 250 kronor per månad kan bli din månadskostnad för en helt ny hästtransport om du delar kostnaden med tre stallkompisar. Jämför då kostnaden för att hyra en hästtransport. En enda dag kostar ofta lika mycket! Detta innebär att om du och stallvännerna passar på att hyra ut er hästtransport till fler kan ni finansiera ert ägande på ett smart sätt.

Flexibel och transparent - med fri inlösen!

Vi erbjuder dig en skräddarsydd betallösning helt anpassad efter dina förutsättningar. Allt är redovisat och tydligt – inga dolda avgifter – bara förmånlig lösning och justa villkor. Vill du läsa om upplägget mer i detalj hittar du informationen här. Eller slå oss en pling så förklarar vi! 

Vilken modell drömmer du om?

Finansiering för begagnat, verkstad & reservdelar

Letar du efter en begagnad hästtransport? Eller har du kanske en hästtransport som du vill behålla ett tag till, men som behöver repareras? Klicka nedan för att läsa mer om vår finansieringslösning för begagnade hästtransporter och eventuella verkstadsbesök eller reservdelar.