Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ifor Williams trailers

Kunder har köpt Ifor Williams trailers i 60 år. Om ditt släp är trettio år gammalt (det finns fortfarande gott om dem där ute) eller helt nytt, kan du vara säker på att det är byggt enligt de högsta standarderna och specifikationer som är synonymt med varumärket Ifor Williams.

Här är några av de främsta anledningarna till att kunderna återvänder till Ifor Williams Trailers:

1. Etablerat nätverk av distributörer och återförsäljare
Ifor Williams har ett etablerat nätverk av distributörer över hela världen. Trailerimport är generalagent i Sverige och har i sin tur ett eget nätverk av auktoriserade återförsäljare, alla förpliktade att tillhandahålla högsta standard vid försäljning och service efter försäljning.

2. Eftermarknadsservice
Alla återförsäljare erbjuder serviceanläggningar för att säkerställa att ditt släp fortfarande är i perfekt skick.

3. Tillgänglighet av reservdelar och tillbehör
Reservdelar och tillbehör till ditt släp kan beställas genom alla återförsäljare eller direkt från oss på Trailerimport – klicka här för att komma till Ifor Williams svenska webbshop. Skulle du mot förmodan inte hitta reservdelen – slå oss en pling 035 – 512 20 – så hjälper vi dig på vägen! 

4. Utmärkt andrahandsvärde
Väljer du att sälja ditt släp i framtiden, kan du vara säker på att du får ett utmärkt andrahandsvärde.

5. Balkaxel och parabolisk bladfjädring
Alla Ifor Williams släp har i 60 år monterats med en helsvetsad A-ram och parabolisk bladfjädring, allt för din bekvämlighet och säkerhet.

IFOR WILLIAMS TRAILERS LTD
Företaget grundades 1958 och har hittills producerat över en halv miljon släpvagnar för en mängd olika ändamål. Ifor Williams är Storbritanniens största tillverkare av släpvagnar upp till 3500 kg bruttovikt.