Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Om Trailerimport

TRAILERIMPORT är den ledande importören i Sverige av personbilssläp för yrkesbruk. Vi har varit verksamma i över fjorton år som generalagent i Sverige för Europas största släptillverkare, Ifor Williams Trailers Ltd, från Wales, Storbritannien.

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktigt bra släp. Detta gör vi tillsammans med ett väl utbyggt nät av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Trailerimport erbjuder även hög nivå på eftermarknadsservice genom lagerhållning på original reservdelar om och när behovet uppstår. Behöver du serva eller reparera ditt släp är både vi och våra återförsäljare auktoriserade verkstäder för Ifor Williams. Förutom vårt eget märke servar vi och reparerar alla andra fabrikat, alltid på ett professionellt sätt och med besiktningsgarantier. Vi ombesörjer även försäkringsskador.

Vi ser fram emot att få ditt samtal eller mail och vårt professionella team står redo att stötta dig i dina släpvagnsfrågor.

Varmt välkommen!

TILL ER HJÄLP FINNS:

PER LINDQVIST

VD

perlindqvist@trailerimport.se
035-16 22 51

MALIN BRUHN

KONTOR/MÄSSOR

malinbruhn@trailerimport.se
035-16 22 53

HANS NORDÉN

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

hans@trailerimport.se
0735 – 72 66 27

LENA LÖNNESJÖ

ADMINISTRATION

lena@trailerimport.se
035-16 22 57

DIDDI ZUBAN

MARKNAD

diddi@trailerimport.se
035-512 20 (växel)

GÖRAN NILSSON

VERKSTADSCHEF

goran.nilsson@trailerimport.se
035-16 22 55

ULF SIMONSSON

VERKSTAD

ulf@trailerimport.se
035-16 22 58