Om Trailerimport

TRAILERIMPORT är den ledande importören i Sverige av personbilssläp för yrkesbruk. 2018 firade vi 10 år som generalagent i Sverige för Europas största släptillverkare, Ifor Williams Trailers Ltd, från Wales, Storbritannien.

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktigt bra släp. Detta gör vi tillsammans med ett väl utbyggt nät av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Trailerimport erbjuder även hög nivå på eftermarknadsservice genom  lagerhållning på original reservdelar om och när behovet uppstår. Behöver du serva eller reparera ditt släp är både vi och våra återförsäljare auktoriserade verkstäder för Ifor Williams. Förutom vårt eget märke servar vi och reparerar alla andra fabrikat, alltid på ett professionellt sätt och med besiktningsgarantier. Vi ombesörjer även försäkringsskador.

Vi ser fram emot att få ditt samtal, mail eller chattmeddelande och vårt professionella team står redo att stötta dig i dina släpvagnsfrågor.

Varmt välkomna!

TRAILERIMPORT är och skall vara en trygg leverantör med god affärssed. Ett bevis för att vi uppfyller detta är att vi är tilldelade den högsta kreditrating som går att få för ett företag; trippel A eller AAA. Detta kvitto på vår framgång är vi mycket stolta över då bara 2,7 % av Sveriges företag har denna rating.
Dela på facebook
Dela på email

.

Siffror

Anställda
Återförsäljare
+
Sålda släp t.o.m 2020
+
Omsättning 2020

.

Teamet

trailerimport-per

PER LINDQVIST

VD/SÄLJCHEF

perlindqvist@trailerimport.se
035-16 22 51
trailerimport-malin

MALIN BRUHN

KONTOR/MÄSSOR

malinbruhn@trailerimport.se
035-16 22 53

GÖRAN NILSSON

VERKSTADSCHEF

reservdelar@trailerimport.se
035-16 22 55

LENA LÖNNESJÖ

ADMINISTRATION

lena@trailerimport.se
035-16 22 57

DIDDI ZUBAN

MARKNAD

diddi@trailerimport.se
035-512 20 (växel)

ULF SIMONSSON

VERKSTAD/RESERVDELAR

ulf@trailerimport.se
035-16 22 58

Celebrating 60 years of engineering excellence