telefon: +46 35 512 20 | e-post: info@trailerimport.se

Om Trailerimport

TRAILERIMPORT är den ledande importören i Sverige av personbilssläp för yrkesbruk. 2018 firar vi 10 år som generalagent i Sverige för Europas största släptillverkare, Ifor Williams Trailers Ltd, från Wales, Storbritannien.

Målet är att leverera kvalitetssläp kombinerat med excellens i service före, under och efter köpet till de som behöver riktigt bra släp. Detta gör vi tillsammans med ett väl utbyggt nät av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Trailerimport erbjuder även marknadens bästa eftermarknadsservice genom hög servicenivå och lagerhållning på reservdelar om och när behovet uppstår. Behöver du serva eller reparera ditt släp kan du också vända dig till oss. Både vi och våra återförsäljare är auktoriserade verkstäder för Ifor Williams,  vi servar och reparerar alla fabrikat på ett professionellt sätt samt ombesörjer även försäkringsskador.

Alla som arbetar i organisationen har som mål att ge dig bästa möjliga service. Tveka därför aldrig att kontakta oss.

Varmt välkomna!

TRAILERIMPORT är och skall vara en trygg leverantör med god affärssed. Ett bevis för att vi uppfyller detta är att vi är tilldelade den högsta kreditrating som går att få för ett företag; trippel A eller AAA. Detta kvitto på vår framgång är vi mycket stolta över då bara 2,7 % av Sveriges företag har denna rating.

.

Siffror

Anställda
+
Återförsäljare
+
Sålda släp 2017
+
Omsättning 2017

.

Teamet

PER LINDQVIST

VD/SÄLJCHEF

perlindqvist@trailerimport.se
035-16 22 51

MALIN BRUHN

ÄGARE

malinbruhn@trailerimport.se
035-16 22 53

GÖRAN NILSSON

VERKSTADSCHEF

reservdelar@trailerimport.se
035-16 22 55

LENA LÖNNESJÖ

ADMINISTRATÖR

lena@trailerimport.se
035-16 22 57

CHRISTER ÖSTERMAN

GÅRDSKARL/MEKANIKER

reservdelar@trailerimport.se
035-16 22 58

Celebrating 60 years of engineering excellence