Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Ifor Williams hästtransporter Falsterbo 2023

TACK FÖR I ÅR!

Tack till alla som gjorde årets Falsterbo Horse Show till något alldeles extra! Förhoppningsvis fick du mycket inspiration och tips från vårt kompetenta team. Vi längtar redan till nästa år men förhoppningsvis besöker du oss eller någon av våra återförsäljare dessförinnan! Är du mer nyfiken på någon av våra hästtransporter? Vi ser fram emot ditt samtal! 

Ifor Williams på Falsterbo 2024

Välkomna till monter 156 där allting händer den  6 – 14 juli 2024! Ett dedikerat team möter upp dig, visar upp och berättar om våra hästtransporter. Vi lovar en oförglömlig fest i år så läs mer om våra kommande event!

Ifor Williams Falsterbo monter 156
Foto: Falsterbo Horse Show mediearkiv (bilden är modifierad)

LISEN BRATT FREDRICSON

Fredag 12 juli 13.00

Vardagen på Grevlunda – hur får man ett hästföretag att snurra?

I samarbete med Agro Maskiner och Ifor Williams Sverige arrangeras ett modererande samtal med Lisen Bratt Fredricson där hon berättar om hur det är att driva hästföretag och alla beslut det innebär. Hur gör man det så smidigt som möjligt och vad är dom största utmaningarna?

Ta del av Lisens erfarenheter och hör henne berätta om resan fram till idag. Moderator under samtalet är Elina Enzian, företagare i hästbranschen och försäljare på Agro Maskiner.

Anmälan görs här:
https://forms.gle/MZXDDFSkCBfw2efS8

 

 

ifor-williams-falsterbo-monter-156-lisen-bratt-fredricson
ifor-williams-falsterbo-horse-show-lastraning

LASTTRÄNING

Torsdag 11 juli 14.00

Från svårlastad till lättlastad – hur tränar man hästen?

I samarbete med Agro Maskiner och Ifor Williams Sverige och Enzian Equus Education arrangeras en föreläsning om hur du skapar dom bästa förutsättningarna för att din häst ska bli lättlastad och förbli lättlastad.

Föreläsare är Elina Enzian som driver Enzian Equus Education, som är en av sex Monty Roberts instruktörer i Sverige. Elina är specialiserad på svårlastade hästar sedan 10 år tillbaka och har mycket kunskap och knep att dela med sig av för att minimera lastningsångesten för både häst och människa.

Föreläsningen kommer ta upp allt ifrån vanliga misstag vi människor gör, till varför det blir problem och hur du stegvis lägger upp lastträningen utan tvång och hårda metoder. Elina har även stor kunskap om hästtransporter och berättar hur olika lösningar kan hjälpa olika typer av hästar.

Efter föreläsningen bjuds det på en utsökt ost – och charkbricka med ett välsmakande glas rött och du får chansen att ställa frågor till Elina.

Är du sugen på en charkbricka?
Boka snabbt då det är begränsat antal! 

Anmälan till föreläsning görs här:
 https://forms.gle/S4JFBMpjvpZLu3Vh6
Anmälan till ost- charkbrickan görs här: 
https://forms.gle/CdeEQqoxnc7Dt91UA

 

LÄRA MED hästar

Onsdag 10 juli 13.00

Välgörande hästkrafter för människor

I samarbete med Agro Maskiner och Ifor Williams Sverige arrangeras en föreläsning om hur hästar kan bidra och göra skillnad för framförallt barn och unga

Kom och lyssna på när Lisa Thorngren, Lära med Hästars grundare, berättar om sin beprövade och prisbelönta Lära med hästar-metod som använts framgångsrikt i Malmö, Båstad och Ystad kommun men även över hela Sverige. Lisa kommer dela information, erfarenheter och resultat från genomförda insatser, och hoppas även inspirera till att fler fattar galoppen när det kommer till hästars förmåga att bidra med självstärkande och självutvecklande förmågor.

Lära med hästar har uppmärksammats av bland annat TV4, SVT samt i många olika artiklar och växer i rasande takt då det just nu finns ett 70-tal utbildade handledare i Sverige. Efter Lisas föreläsning får du ta del av en paneldebatt med fyra Lära med hästar – handledare som berättar hur deras jobb, med hästen som kollega, gör skillnad för hundra-tals barn och ungdomar.

Moderator under föreläsningen är Elina Enzian, utbildad fritidslärare och handledare i metoden samt ansvarig för försäljningen av Ifor Williams hästtransporter på Agro Maskiner.

Anmälan görs här:
 https://forms.gle/dqmvdyHBiNnWYNKz7


ifor-williams-falsterbo-horse-show-laramedhastar
ifor-williams-falsterbo-horse-show-ost-vin-provning

ost- och vinprovning

Emellan och till olika föreläsningar bjuder vi på olika provningar. Kom till vår monter för mer exakta tidpunkter för detta. Välkomna på välsmakande njutning! 

IFOR WILLIAMS HÄSTTRANSPORTER

Riktiga störtbågar, tåligt golv i aluminium, stabil konstruktion och tredje bromsljus är bara några av säkerhetsdetaljer på våra hästtransporter. Ifor Williams hästtransporter är prisbelönta för sin fantastiska ventilation! Den unika bladfjädringen undertill bidrar till överlägsen komfort under färd. Vi är så säkra på den höga kvaliteten i våra produkter att vi lämnar 25 års garanti* på golven och hela fyra års fri service* på alla nya hästtransporter köpta hos oss eller hos någon av våra auktoriserade återförsäljare. 

ifor-williams-hasttransporter-EVENTA
EVENTA - hästtransport med boende

*särskilda villkor gäller

ifor-williams-hasttransporter-EVENTA
EVENTA - hästtransport med boende

IFOR WILLIAMS HÄSTTRANSPORTER

Riktiga störtbågar, tåligt golv i aluminium, stabil konstruktion och tredje bromsljus är bara några av säkerhetsdetaljer på våra hästtransporter. Ifor Williams hästtransporter är prisbelönta för sin fantastiska ventilation! Den unika bladfjädringen undertill bidrar till överlägsen komfort under färd. Vi är så säkra på den höga kvaliteten i våra produkter att vi lämnar 25 års garanti* på golven och hela fyra års fri service* på alla nya hästtransporter köpta hos oss eller hos någon av våra auktoriserade återförsäljare. 

Foto: Falsterbo Horse Show mediearkiv

Tack alla som tävlade!

Rätt svar är B - 4 ÅRS fri service! Vinnarna i tävligen om inträdesbiljetter till Falsterbo 2024 är:

Vinnarna kommer att meddelas via angiven e-post och biljetterna kommer att sändas till angiven utdelningsadress.

Foto: Falsterbo Horse Show mediearkiv

VINN ENTRÉBILJETTER TILL FHS!

Vi lottar ut 10 biljetter och du tävlar genom att svara på frågan:

 Hur många år av FRI service får du numera (vi har nyligen ändrat!) när du köper en
 Ifor Williams hästtransport?

A – 3 års FRI service
B – 4 års FRI service
C – 5 års FRI service

Din adress behövs för att vi ska kunna sända dig vinsten. Här är vår integritetspolicy.

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår till och med 23 juni 2024. Vinsten är en entrébiljett per vinnare (värde 250 kr/st). Vinnare meddelas här samt via angiven e-post måndagen 24 juni. Endast ett svar per person och endast personer över 18 år får tävla. Vinnaren utses av en jury på Ifor Williams Sverige /Trailerimport och vinnaren kan inte överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

LASTNINGSCLINIC

Elina Enzian arbetar med Ifor Williams hästtransporter på Agro Maskiner och driver även Enzian Equus Education. Hon är en av sex unika instruktörer i Sverige som är utbildade av den världskände Monty Roberts.  

Elina kommer att hålla i en lastningsclinic för svårlastade hästar som är hennes specialisering och framgång sedan 10 år. Under clinicen kommer Elina träna två hästar och som åskådare får du ta del av säkerhets och träningstips samt hur du kan tänka om lastningen börjat bli ett problem.

Onsdag 12 juli
13:00 - 15:00

ifor-williams-clinic-falsterbo-horse-show-2023
Elina Enzian. Foto: Erika Aouda