Klicka för öppettider | Tel: 035 512 20 | E-post: info@trailerimport.se

På Trailerimport säljer vi främst nya släpvagnar från hela Ifor Williams sortiment, men vi förmedlar även begagnade hästtransporter av alla märken. 

Eftersom vi är en aktör med stort nätverk och många annonskanaler har vi möjlighet att förmedla ett byte säkert, smidigt och framför allt tryggt för både säljare och köpare. I de flesta fall säljer vi begagnade hästsläp innan vi ens hunnit få ut dem på vår hemsida eftersom vi hela tiden har en efterfrågan på begagnade hästtransporter. 

Läs mer under flikarna om vad som gäller för dig eller återkom till oss med dina frågor så guidar vi dig vidare! 

På Trailerimport har vi en kommisionsförsäljning av begagnade hästtransporter och detta gäller för dig som säljare: 

  • När vi tar in hästsläpet ser vi till att tvätta, rekonda och serva samt ev reparera det. Kostnaden för detta dras från redovisningen av försäljningssumman. Servicen har en fast avgift och ev reparationskostnad som tillkommer beror på felet och ev reservdelar. Här kan du läsa mer om service på släpvagn
  • Vi förmedlar försäljningen – dvs vi annonserar det i våra kanaler och har hästtransporten på vår gård där vi tar emot köparen och gör upp affären.
  • Vid behov kan vi ordna med förmånlig finansiering åt kunden som köper släpet.
  • Vi står som garant mot köparen, eftersom vi har servat och ev reparerat släpet och därmed bär vi alla risker. 

Kostnaden för vår förmedling är 10% av köpesumman (plus avdrag för service och reparationer). Om du inom 12 månader köper en ny Ifor Williams hästtransport av oss på Trailerimport, får du hela kommisionsavgiften i rabatt! (exkl. avdraget för service och reparationsavgifter).

Eftersom vi tvättar, rekondar, servar och reparerar hästsläpet står vi som garanter för släpets skick vilket är tryggt för dig som köpare.  

Vi erbjuder även förmånlig finansiering även vid köp av begagnade hästtransporter. Villkoren för finansiering beror på om du är konsument eller näringsidkare samt vilka önskemål du har. Vi kan alltid ge dig en månadskostnad som du har råd med, i vissa fall även utan kontantinsats!

Kontakta oss om du har frågor om finansiering.

Tyvärr har vi inga begagnade släp tillgängliga för tillfället.

Kontakta oss:

Rabatterbjudande!

Köp en ny Ifor Williams hästtransport inom 12 månader av oss på Trailerimport och du får hela kommisionsavgiften i rabatt på ditt nya hästsläp!
(exkl. service- och reparationsavgifter).

Nyfiken? Kontakta oss för mer information.
Intresserad av ny hästtransport?