Klicka för öppettider | Tel: 035 512 20 | E-post: info@trailerimport.se

INBYTESKAMPANJ
HÄSTTRANSPORTER

Ifor Williams är varumärket som bryr sig! Vi vill göra skillnad och varje insamlad krona till Bröstcancerförbundet räknas så hjälp oss att stödja en god sak! Förutom att vi skänker pengar i ditt namn får du chansen till storvinst då vi tackar dig för stödet med Sverigelotter. Läs mer om vår omtänksamma kampanj längre ner. 

#ROSASLÄP

Ifor-logo-2018

Byt in din hästtransport och gör

Vi erbjuder inbyte över hela Sverige hos de flesta av våra återförsäljare. Maila, ring oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar närmaste återförsäljare dig och berättar mer. Vi erbjuder förmånlig finansiering om du behöver det! 

TACK FÖR HJÄLPEN!

Som tack för att du väljer att stötta kampen mot cancer genom #ROSASLÄP vill vi uppvakta dig med Sverigelott som vi skickar till dig. Sverigelotterna från Folkspel genererar pengar till föreningslivet, idrottsrörelsen och riksorganisationer där Bröstcancerförbundet är en av intresseorganisationerna som Folkspel stöttar. Här kan vi tala om vinst i dubbel bemärkelse!

ÅTERFÖRSÄLJARE

Ifor Williams återförsäljare finns i hela Sverige – från Haparanda i norr till Anderslöv i söder. Vår omtänksamma inbyteskampanj #ROSASLÄP gäller hos alla som säljer våra hästtransporter. 

ifor-williams-slapvagnstips-vi-hjalper-dig-korkortsregler

#ROSASLÄP INBYTESKAMPANJ

Vår satsning på #ROSASLÄP och samarbete med Bröstcancerförbundet bygger på enkla grunder: Våra kunder bidrar till kampen mot cancer och vi bidrar till säkrare och mera miljövänligt samhälle. Läs mer om hur vi tänker:

MILJÖ & TRAFIK

När auktoriserade verkstäder tar hand om begagnade hästsläp, servas och repareras hästtransporterna innan vidare försäljning. Det ger längre livslängd på släpen, dess tillbehör och reservdelar. I slutändan ger det mindre påverkan på vår miljö vilket vi tycker är positivt. En viktig aspekt är också trafiksäkerheten som ökar betydligt när hästsläpen rullar vidare nyservade och underhållna. Vilket #ROSASLÄP vill du ha?