Klicka för öppettider | Tel: 035 512 20 | E-post: info@trailerimport.se

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Är du entreprenör anlitad för att skapa en hemester-dröm åt din beställare ☀️💦?

Eftersom vi vet att du väljer dina arbetsverktyg med omsorg skulle vi vilja visa kraften i våra maskinsläp som fraktar runt din värdefulla last och ger dig en effektiv arbetsdag. Välkommen in till närmaste återförsäljare!

#iforwilliams #maskinsläp #stabilasläpvagnar #byggprojekt #yrkessläp #släpvagnarförproffs
... See MoreSee Less

Är du entreprenör anlitad för att skapa en hemester-dröm åt din beställare ☀️💦?  Eftersom vi vet att du väljer dina arbetsverktyg med omsorg skulle vi vilja visa kraften i våra maskinsläp som fraktar runt din värdefulla last och ger dig en effektiv arbetsdag. Välkommen in till närmaste återförsäljare!  #iforwilliams #maskinsläp #stabilasläpvagnar #byggprojekt #yrkessläp #släpvagnarförproffsImage attachmentImage attachment

I juni frodas grönskan 🌱🍀 och gräsmattan behöver klippas ofta - vad gör du med gräsklippet?

Använd det som täckning i rabatter och land men om du behöver frakta bort det är våra tippsläp med sidor ett utmärkt transportsätt!

#iforwilliamssverige #gröngräsmatta #tippsläp
... See MoreSee Less

I juni frodas grönskan 🌱🍀 och gräsmattan behöver klippas ofta - vad gör du med gräsklippet?  Använd det som täckning i rabatter och land men om du behöver frakta bort det är våra tippsläp med sidor ett utmärkt transportsätt!  #iforwilliamssverige #gröngräsmatta #tippsläpImage attachment

Stark och stabil - utan svikt! 🐎

✨INBYTESKAMPANJ PÅGÅR! ✨

#iforwilliamssverige #inbyteskampanj #hästtransporter #rosasläp #kombiramp
... See MoreSee Less

Vi ser till att anpassa släpvagnen med rätt reservdelar🔧👨‍🔧 så att den passar dina behov och framför allt ditt dragfordon, så slipper du råka ut för en sådan överraskning som på bilden 🔍(draget matchar inte höjden på dragkroken)

Besök oss eller någon av våra kompetenta återförsäljare i hela Sverige!

#iforwilliamssverige #experterpåsläp #stabilasläpvagnar #hållbarasläpvagnar
... See MoreSee Less

Vi ser till att anpassa släpvagnen med rätt reservdelar🔧👨‍🔧 så att den passar dina behov och framför allt ditt dragfordon, så slipper du råka ut för en sådan överraskning som på bilden 🔍(draget matchar inte höjden på dragkroken)  Besök oss eller någon av våra kompetenta återförsäljare i hela Sverige!  #iforwilliamssverige #experterpåsläp #stabilasläpvagnar #hållbarasläpvagnarImage attachment
Ladda fler..

Notiser

2020-01-20

Ifor Williams är varumärket som bryr sig! 

Vi ska bidra Bröstcancerförbundet med minst 100 000 kronor till deras viktiga arbete i kampen mot cancer. #rosasläp är en stor inbyteskampanj som sträcker sig över hela året: den som byter in sitt gamla hästsläp, oavsett märke, mot en ny Ifor Williams hästtransport bidrar med 2000:- till Bröstcancerförbundet och får en Sverigelott med chans att vinna miljoner.

Läs mer om vår omtänksamma kampanj:
www.trailerimport.se/rosaslap/

 

2019-08-01
Vi erbjuder nu två års fri service när du köper ett nytt Ifor Williams släp av oss eller någon av våra auktoriserade återförsäljare. 

Läs mer om vår satsning här:
www.trailerimport.se/fri-service

2019-04-23
Kampanjen av Ifor Williams nya serier HBX & HBE avslutas den 30/4 så passa på!

Lördagen den 27/4 håller vi stängt på huvudkontoret i Gullbrandstorp.
Vi befinner hos oss vår återförsäljare
FA-Trailer i Mariestad.

Istället har vi öppet söndagen den
28/4 mellan 10.00-13.00.

Välkomna!

2019-04-23
Idag kör vi utbildning på huvudkontoret i Gullbrandstorp 🛠

Detta innebär att det snart finns fler auktoriserade tekniker ute i landet när ni behöver serva eller reparera ert
Ifor Williamssläp 😀👍

2019-01-03
Vi hälsar Ulf Simonsson välkommen till oss på Trailerimport.

Ulf kommer att arbeta i verkstaden och vara till hjälp för kunder vid beställning av reservdelar m.m. 🛠😀👍

Ni når Ulf på:
ulf@trailerimport.se
035-16 22 58

2018-12-14
Vi hälsar Diddi Zuban välkommen till oss på Trailerimport. Diddi kommer arbeta som Marknadskoordinator och se till att Ifor Williams och Trailerimport syns på bästa sätt 🙂

Ni når Diddi på:
diddi@trailerimport.se
035-16 22 56

2018-06-25
Flytten till nya lokaler i pågår för fullt och fr.o.m. vecka 26 bedrivs verksamheten från Gullbrandstorp, strax norr om Halmstad. 

2018-04-13
Beslut har tagits att förstärka kompetensen i bolagets styrelse inför den planerade expansionen av företaget genom att värva Göran Warpefelt som ny styrelseledamot i bolaget.

Göran är idag egenföretagare och arbetar inom området förändringsledning med fokus på:

  • Affärsprocessförbättringar
  • Integration Affärsprocess – Informationssystem – Informationsteknologi
  • Ledarskapsutveckling/träning – Mentorskap

Han har lång erfarenhet av förändringsarbete i ledande befattningar inom industrin och har bland annat varit anställd inom Ericsson och Sandvik. Göran har även arbetat internationellt och varit stationerad i USA, Kina och Australien.

2018-03-16
Trailerimport har förvärvat en fastighet mellan Gullbrandstorp och Vilshärad och företaget kommer att flytta under juli-augusti. Förvärvet innebär att vi får betydligt bättre lokaler med större kontors- och personalutrymmen, verkstad och pallager i en och samma byggnad samt en stor utställningsyta inomhus för våra fina släp.

17-08-23
Ifor Williams Trailers investerar 60 miljoner kronor och bygger en helt ny fabrik i Sandycroft, Flintshire. Satsningen gör att det skapas 55 nya heltidsjobb och ca 30 anställda i den ursprungliga fabriken i Cynwyd omflyttas till andra produktionslinor. Med denna investering kommer till att börja med produktionskapaciteten på boskapssläp att fördubblas. Den nya fabriken planeras starta produktionen i slutet av 2017 eller början av 2018.

Ifor Williams kommer även att investera stora summor i att uppgradera fabriken i Cynwyd, i syfte att öka kapaciteten inom trånga produktionssektorer.

Vi på Trailerimport följer som generalagent i Sverige denna spännande utveckling med stort intresse och gläds åt att ha en så starkt satsande leverantör.

Dela på facebook
Dela på email

Celebrating 60 years of engineering excellence